Bedankt voor alle positieve reacties!

Op 14 februari hebben we de wereld laten weten dat we bouwen aan Roots of Me. We plaatsten een bericht via sociale media en stuurden mails uit om mensen, waarvan we weten dat zij met het genogram werken, op de hoogte te brengen. Nog geen kwartier later kwamen de eerste reacties binnen. Wat een feest!

We kregen superveel mails en berichten van mensen die laten weten dat ze graag mee willen denken met de ontwikkeling van de applicatie en met testen. Het is voor ons heel bijzonder om na maanden van ontwikkelen en brainstormen aan de keukentafel zulke positieve berichten te lezen van mensen die graag willen meehelpen met de app!

 

We zijn van plan om dit jaar sessies te plannen waarbij we meerdere mensen uitnodigen om te testen en vanuit hun specialisme feedback te geven. Die testdata zullen via de nieuwsbrief worden bekendgemaakt. 

 

Tot die tijd verfijnen we de applicatie en scherpen we de functionaliteiten aan. Daarvoor hebben we contact met sleutelfiguren uit het veld die ieder vanuit eigen invalshoek meedenken met hoe we onderwerpen als adoptie, migratie en gender het beste kunnen weergeven. Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen kun je ons volgen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief op de homepage of via onze pagina op Facebook.