Installatie via Chrome en andere browsers

Bij download en installatie van Roots of Me op Windows computers krijg je een waarschuwing van Microsoft Defender SmartScreen. Dit komt doordat Roots of me een nieuwe applicatie is, die nog niet is geïnstalleerd op duizenden computers. Zodra een bestand - door vaker te worden geïnstalleerd - als minder risicovol wordt beschouwd, wordt de waarschuwing van de SmartScreen-filter niet meer weergegeven.

Je kunt altijd contact met ons opnemen hierover.

Om installatie van Roots of Me op Windows mogelijk te maken volg je de volgende stappen:

• Ga naar de downloadpagina
  • Klik op de knop "Download voor Windows"
  • Na downloaden klik je op "Bestand openen"
  • Je krijgt nu de melding: "Uw PC wordt beschermd".
  • Klik in dit venster op "Meer informatie"
    en vervolgens op de knop "Toch uitvoeren"
  • Vervolg nu de gebruikelijk stappen om de installatie af te ronden