Roots of me installeren

HOE INSTALLEER JE Roots of Me op een Windows computer?

• Download eerst Roots of Me voor Windows.
  • Zoek het gedownloade bestand op in de map "downloads" in de Windows Verkenner.
  • Dubbelklik op de installer rootsofme-win-1.4.2.exe.
  • Je ziet nu een scherm waarin je gevraagd wordt om toestemming te geven dat je computer wijzigingen aanbreng op je computer. Klik op "Ja". Hiermee geef je toestemming om de applicatie op je computer te installeren.
  • Er opent een scherm met de voortgang van de installatie.
    Als de installatie klaar is, dan klik je op "Voltooien" om de wizard te sluiten.
  • Vanaf nu kun je Roots of Me terugvinden op je computer in de map met programma's.

HOE INSTALLEER JE ROOTS OF ME OP EEN MAC COMPUTER?

• Download eerst Roots of Me voor Mac via bovenstaande knop.
  • Zoek het gedownloade bestand op in de map "Downloads" in Finder.
  • Dubbelklik op de installer rootsofme-mac-arm64-1.4.2.dmg of rootsofme-mac-x64-1.4.2.dmg
  • De installer wordt geopend.
  • Er opent een venster met het icoon van Roots of Me en de map "Aplications".
  • Sleep het icoon van Roots of Me in de map "Applications". Hiermee wordt de software geïnstalleerd.
  • Vanaf nu kun je Roots of Me terugvinden op je computer in de map met programma's.