Roots of Me Genogram Software

voor wie graag met mensen werkt

Roots of Me Genogram Software is gemaakt voor mensen die graag met mensen werken, zoals maatschappelijk werkers, systeemtherapeuten of coaches. 

 

Natuurlijk staat de cliënt en diens familie voorop, daarom hebben wij het programma zo ontworpen dat het makkelijk is om te leren en flexibel genoeg om ook ingewikkelde families in beeld te brengen.


probeer het eerst gratis uit

Je kunt Roots of Me twee weken gratis uitproberen.

Hiervoor hoef je geen account aan te maken of gegevens achter te laten.


Je kunt in die twee weken gebruik maken van alle functionaliteiten. Zo ervaar je vrijblijvend hoe het programma werkt en heb je de tijd om de eerste genogrammen te bouwen. Na de twee weken kies je of je wilt doorgaan met het gebruik van de applicatie en een jaarabonnement af wilt sluiten.

 

Vandaag nog aan de slag? Klik op jouw downloadknop hieronder.

Bekijk deze pagina voor Hulp bij het downloaden en installeren van het programma.Wil je Roots of Me voor medewerkers van jouw organisatie installeren (Unattended Install)? 

Ga dan naar deze pagina.


Ook een training volgen?

 

Wil je het programma in een dag helemaal in de vingers krijgen? Maak een goede start met Roots of Me en volg op je eigen tempo de E-learning Basistraining - Werken met het digitale genogramJanine leidt je in deze online training stapsgewijs door Roots of Me. De training bestaat uit video's en opdrachten om het programma helemaal in de vingers te krijgen. Je volgt de training in je eigen tempo en op jouw moment.

Klik hier voor meer info en om toegang tot de training te krijgen.