Opzeggen abonnement roots of Me

Opzeggen Roots of Me voor zakelijke gebruikers

Het Roots of Me Genogram Software abonnement heeft een initiële looptijd van 1 jaar. Na afloop wordt het automatisch met 1 jaar verlengd.

 

Opzeggen van Roots of Me voor kleine organisaties (1 tot 15 gebruikers)

Je kunt het abonnement opzeggen via de abonnementsbeheer pagina, tegen het einde van de looptijd. Bij een opzegging eindigt het abonnement 1 jaar na het afsluiten van het abonnement of na de verlenging van het abonnement. Opzegging van een abonnement geeft geen recht op restitutie van (een deel van) de betaalde abonnementskosten.

 

Opzeggen van Roots of Me voor grotere organisaties (vanaf 15 gebruikers)

Je kunt het abonnement opzeggen door te mailen naar Roots of Me, tegen het einde van de looptijd. Bij een opzegging eindigt het abonnement 1 jaar na het afsluiten van het abonnement of na de verlenging van het abonnement. Opzegging van een abonnement geeft geen recht op restitutie van (een deel van) de betaalde abonnementskosten.

 

OPZEGGEN ROOTS OF ME VOOR persoonlijke GEBRUIKERS

Het Roots of Me Genogram Software abonnement heeft een initiële looptijd van 1 jaar. Na afloop van het eerst jaar wordt het abonnement automatisch voor onbepaalde tijd verlengd.

 

Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen via de abonnementsbeheer pagina, tegen het einde van de looptijd. Bij een opzegging eindigt het abonnement 1 jaar na het afsluiten van het abonnement of na de verlenging van het abonnement. Opzegging van een abonnement geeft alleen voor particulieren recht op restitutie van (een deel van) de betaalde abonnementskosten. Neem hiervoor per mail contact op met Roots of Me.