Prijzen abonnement roots of Me

Wij hanteren een jaarlicentiemodel voor onze software, wat inhoudt dat je na aanschaf van een abonnement een jaar lang volledige toegang hebt tot alle functionaliteiten, inclusief updates en mogelijke nieuwe functies die gedurende de looptijd van je abonnement worden toegevoegd.

 

Elk jaar heb jij de vrijheid om te beslissen of je jouw abonnement wilt vernieuwen of niet. Deze aanpak stelt ons in staat om voortdurend te investeren in de verbetering van onze software en om in te spelen op technologische ontwikkelingen, zodat jij als gebruiker altijd kunt rekenen op de best mogelijke ervaring. Bovendien ondersteun je met een abonnement ons als onafhankelijk Nederlands softwarehuis.


solo

1 gebruiker*

 

€ 59 per gebruiker PER JAAR

 • Onbeperkt genogrammen maken.
 • Exporteren naar pdf, jpeg en docx.
 • Beheer zelf jouw licentie en apparaten.

klein team

2 t/m 9 gebruikers*

 

€ 54 per gebruiker PER JAAR

 • Onbeperkt genogrammen maken.
 • Exporteren naar pdf, jpeg en docx.
 • Beheer zelf licenties en apparaten.

medium TEAM

10 t/m 15 GEBRUIKERs*

€ 49 per gebruiker PER JAAR

 • Onbeperkt genogrammen maken.
 • Exporteren naar pdf, jpeg en docx.
 • Beheer zelf licenties en apparaten.

groter TEAM

> 16 GEBRUIKERS*


€ prijs op aanvraag

 • Onbeperkt genogrammen maken.
 • Exporteren naar pdf, jpeg en docx.
 • Beheer zelf licenties en apparaten.


veelgestelde vragen over abonnementen

Hoe lang duurt de gratis proefperiode?

De eerste 14 dagen na installatie van kun je gratis gebruik maken van de volledige functionaliteiten van Roots of Me Genogram Software. Je kunt het programma op deze pagina downloaden.

Na 14 dagen eindigt de proefperiode en zal je gevraagd worden om een account aan te maken en een abonnement af te sluiten. Als je niet verder wilt met Roots of Me hoef je niks te doen.

 

Hoe kan ik betalen voor mijn jaarlicentie?

De eerste betaling doe je via de website met onze betaalprovider Mollie via Ideal, Creditcard. Bij verlenging na 1 jaar worden de kosten automatisch afgeschreven via betaalprovider Mollie. 

 

Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?

Je kunt na het eerste jaar je abonnement zelf stopzetten via de online licentiebeheer omgeving

 

Ik wil Roots of Me voor mijn organisatie aanschaffen, hoe doe ik dat?

Als je Roots of Me genogram Software voor minder dan 15 gebruikers wilt aanschaffen voor jouw organisatie dan kun je zelf het abonnement starten via de online licentiebeheer omgeving. Wil je Roots of Me voor meer dan 15 personen aanschaffen, neem dan contact met ons op voor een offerte.

 

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Voor een gedetailleerd overzicht van de algemene voorwaarden verwijzen we je naar de algemene voorwaarden van Roots of Me. Hierin vind je belangrijke informatie met betrekking tot het gebruik van onze diensten. Daarnaast raden we je aan de licentievoorwaarden van Roots of Me te bekijken voor specifieke informatie met betrekking tot het gebruik van onze software. Deze voorwaarden leggen uit hoe het jaarlicentiemodel werkt en wat je kunt verwachten met betrekking tot toegang, updates en eventuele vernieuwing van je licentie.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Kijk ook op de pagina met Technische vragen.