Een roots of me abonnement starten

Na de gratis proefperiode van twee weken vraagt Roots of Me om een gebruikers account te maken en een abonnement te starten.

Je kunt ook voordat proefperiode is verlopen een gebruikersaccount aanmaken en een abonnement starten:

Ga daar de webpagina abonnementsbeheer om een account aan te maken. Je krijgt na het aanmaken van een account een email met een link die moet volgen om je mailadres te bevestigen. (Deze mail wil nog wel eens in je spam filter blijven hangen. Check dus ook even jouw spam box.) Bevestig je mailadres, log in en je wordt dan vanzelf verwezen naar deze pagina. Daarna kun je de stappen volgen om een abonnement starten.

Nadat je een account hebt gemaakt kun je inloggen open je de applicatie Roots of Me en ga je naar:

"Bestand “ > “inloggen”  (Windows)

of

“Roots of Me” > inloggen” (Mac)

Heb je problemen met inloggen of vragen over het starten van een abonnement?

Neem dan contact met ons op.

Informatie over abonnementen en tarieven lees je op de pagina Prijzen.