sneltoetsen Roots of me

Download
Gratis download om te bewaren of printen: lijst met sneltoetsen voor Roots of Me
Sneltoetsen Roots of Me.pdf
Adobe Acrobat document 81.3 KB

lijst met Sneltoetsen Roots of me

Actie

Sneltoetsen Windows Sneltoetsen Mac
Een persoon plaatsen met 50% van de originele maat.  Gereedschap "Personen" activeren > Alt + klik. Gereedschap "Personen" activeren > Option  + klik.
Een interactiepatroon met richting plaatsen. Gereedschap "Interactiepatronen" activeren > Alt + klik. Gereedschap "Interactiepatronen" activeren > Option  + klik.
Een interactiepatroon met dubbele richting plaatsen. Gereedschap "Interactiepatronen" activeren > Ctrl + Alt + klik. Gereedschap "Interactiepatronen" activeren > Cmd + Option  + klik.
Canvas verplaatsen in selectiemodus. Gereedschap "Selecteren" activeren > Ctrl ingedrukt houden en klik en slepen. Gereedschap "Selecteren" activeren > Cmd ⌘ ingedrukt houden en klik en slepen.
Uitzoomen in plaats van inzoomen. Gereedschap "Zoomtool" >  Ctrl ingedrukt houden en klikken om uit te zoomen. Gereedschap "Zoomtool" >  Cmd ⌘ ingedrukt houden en klikken om uit te zoomen.
Meerdere objecten selecteren. Gereedschap "Selecteren" > Selecteer een object door erop te klikken en houd Shift ingedrukt om meerdere objecten aan de selectie toe te voegen. Gereedschap "Selecteren" > Selecteer een object door erop te klikken en houd Shift ingedrukt om meerdere objecten aan de selectie toe te voegen.
Objecten verwijderen Selecteer het object > Ctrl ingedrukt houden en druk op Backspace. Selecteer het object > Cmd ⌘  ingedrukt houden en druk op Backspace.