lijst van toetscombinaties

speciale Toetscombinaties Roots of me voor windows

Actie

Toetscombinatie
Een persoon plaatsen met 50% van de originele maat.  Gereedschap "Personen" activeren > Ctrl + klik.
Een interactiepatroon met richting plaatsen. Gereedschap "Interactiepatronen" activeren > Ctrl + klik.
Canvas verplaatsen in selectiemodus. Gereedschap "Selecteren" activeren > Ctrl ingedrukt houden en klik en slepen.
Uitzoomen in plaats van inzoomen. Gereedschap "Zoomtool" >  Ctrl ingedrukt houden en klikken om uit te zoomen.
Meerdere objecten selecteren. Gereedschap "Selecteren" > Selecteer een object door erop te klikken en houd Shift ingedrukt om meerdere objecten aan de selectie toe te voegen.
Objecten verwijderen Selecteer het object > Ctrl ingedrukt houden en druk op Backspace.

speciale Toestcombinaties Roots of me voor Mac

Actie Toetscombinatie
Een persoon plaatsen met 50% van de originele maat. Gereedschap "Personen" activeren > Option + klik.
Een interactiepatroon met richting plaatsen. Gereedschap "Interactiepatronen" activeren > Option + klik.
Canvas verplaatsen in selectiemodus. Gereedschap "Selecteren" activeren > Option ingedrukt houden en klik en slepen.
Uitzoomen in plaats van inzoomen. Gereedschap "Zoomtool" >  Cmd ingedrukt houden en klikken om uit te zoomen.
Meerdere objecten selecteren. Gereedschap "Selecteren" > Selecteer een object door erop te klikken en houd Shift ingedrukt om meerdere objecten aan de selectie toe te voegen.
Objecten verwijderen Selecteer het object > Cmd ingedrukt houden en druk op Backspace.