hoe kan ik Inloggen in Roots of Me

Na de proefperiode van twee weken vraagt Roots of Me jou om een account aan te maken en een abonnement af te sluiten.

Als je een account hebt gemaakt gebruik deze inloggegevens om in te loggen in de applicatie.

Dat gaat als volgt:

INLOGGEN OP EEN PC

1. Open het programma Roots of Me op je computer.

2. Ga naar menu "Bestand" > "Inloggen", vul  jouw inloggegevens in en klik op de knop "inloggen".

INLOGGEN OP EEN MAC

1. Open het programma Roots of Me op je computer.

2. Ga naar menu "Roots of Me" > "Inloggen" en vul jouw inloggegevens in en klik op de knop "inloggen".

Wil je handmatig een account aanmaken en een abonnement starten, lees dan verder.